arobs_mic

Az X-Man Romania 2020 hivatalos szponzora

A koronavírus fertőzés terjedése miatt kialakult helyzetnek köszönhetően kénytelenek vagyunk elhalasztani a verseny időpontját. Az új időpontot a következő hetekben fogjuk kitűzni, az helyzet változásaitól függően.

Az eredeti időpont elhalasztásával egy időben, felfüggesztjük a  verseny regisztrációját, melyet az új időpont bejelentésekor indítunk újra.

Köszönjük a megértést!

#maradjotthon

 

Pénzdíjak

Hosszútáv – női és férfi abszolút kategória 

1.helyezett (1 place) – 600 euro

2.helyezett (2 place) – 500 euro

3.helyezett (3 place) – 400 euro

4.helyezett (4 place) – 300 euro

5.helyezett (5 place) – 200 euro

Féltáv – női és férfi abszolút kategória

1.helyezett (1 place) – 400 euro

2.helyezett (2 place) – 300 euro

3.helyezett (3 place) – 200 euro

4.helyezett (4 place) – 100 euro

5.helyezett (5 place) – 50 euro

Az Xterra Sport Bihor SE a Román Triatlon Szövetséggel (FRTRI) együttműködve immár 11. alkalommal szervezi meg az X-Man Románia Hosszútávú Triatlon Bajnokságot Nagyváradon. 

Az X-Man Románia 2020 nemzetközi triatlon verseny idén is szeretettel vár minden hazai és külföldi amatőr és hivatásos versenyzőt, aki akár hosszú-, akár féltávon megmérettetné magát, a Románia legszebb szecessziós városában szervezett sporteseményen. 

Challenge your limits! Tedd próbára a korlátaidat!

Hosszútávon vagy féltávon, egyéniben, csapatban/családi körben tedd próbára magad az X-Man Románia versenyen! 

A verseny három szakasza Nagyváradon és a városhoz közeli helyszíneken zajlik: az úszás egy, a városon kívül található mesterséges csatornában, a kerékpározás egy lezárt városi pályán, míg a futás a történelmi városközpontban, a város főterén és a környező utcákon zajlik. 

A regisztráció 2019 december 05.-én indul és 2020 május 10.-én zárul. A regisztrációs díjak sávos rendszer szerint változnak! 

FIGYELEM: A weboldalon található információk változhatnak. Bármilyen felmerülő változtatásról versenyzőinket legalább 7 nappal a verseny előtt értesítjük, vagy legkésőbb a bejelentkezés ideje alatt.

Friss Hírek

Elérhetőségek

 Xterra Sport Bihor SE
Nagyvárad, Iosif Vulcan u. 8 szám, Bihar megye

marketing@xmanromania.ro
contact@xmanromania.ro