Skip to content

RACE INFO

INFORMAȚII DESPRE TRASEE

CAZARE

COVID-19

MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN CONTEXTUL COVID-19

*Organizatorii vor respecta și vor impune regulile în vigoare la data desfășurării competiției. Informațiile legate de acest aspect vor fi urmărite și comunicate în mod regulat.

REGULI GENERALE

  1. DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

Competitorii vor completa o declarație pe propria răspundere care atestă că înţeleg și acceptă riscurile participării la un eveniment de masă în contextul epidemiei actuale de COVID-19.

Declarația pe propria răspundere va fi trimisă prin e-mail și va putea fi descărcată de pe pagina web/pagina Facebook înaintea evenimentului.

  1. TRIAJ EPIDEMIOLOGIC

Competitorii vor trece prin triajul epidemiologic înainte de intrarea în zonele de concurs. Intrarea în zona de concurs a persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3°C nu este permisă!

În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3 °C, aceasta se raportează către medicul coordonator al competiţiei în vederea izolării cazului suspect, cu anunţarea imediată a DSP şi a celorlalte autorităţi competente. Vă rugăm să vă monitorizați starea de sănătate! În cazul în care prezentați simptome specifice COVID 19 (temperatură peste 37.3° Celsius, tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată) vă rugăm să anunțați medicul de familie și să nu vă prezentați la competiție.

  1. MASCĂ DE PROTECȚIE/SOLUȚIE DEZINFECTANTĂ PENTRU MÂINI

În zonele de concurs purtarea măștii este obligatorie în afara cursei!

Zonele de concurs vor fi dotate cu măști de protecție și dezinfectanți pentru igienizarea mânilor.

  1. SUSȚINĂTORI

În funcție de situația epiedmiologică din momentul competiției se va decide în ce condiții pot fi prezenți susținătorii în zona de concurs.

  1. RIDICAREA KITULUI DE START

Ridicarea kitului de start se va face în centrul competițional, în aer liber, în ziua dinaintea competiției după un triaj epidemiologic (luarea temperaturii). Vor fi instituite măsuri de distanțare pentru evitarea aglomerației.

  1. ȘEDINȚA TEHNICĂ

Toate informațiile legate de PROGRAMUL COMPETIȚIEI și DETALIILE TEHNICE legate de trasee vor fi trimise prin mail competitorilor și vor fi disponibile online pe pagina web și pagina de Facebook a competiției în timp util.

  1. ZONELE DE TRANZIȚIE

Purtarea măștii de protecție este obligatore pe durata șederii în zona de tranziție (pe toată durata procedurii de check-in/check out)!

În zonele de tranzit vor fi puse la dispoziția competitorilor măști de protecție și soluție dezinfectantă.

Se respectă în mod obligatoriu sensul de deplasare în tranziție: dinspre intrare către ieșire!

8. PUNCTE DE HIDRATARE/REVITALIZARE

La punctele de hidratare/revitalizare vor fi oferite doar produse individuale, ambalate separat. Din păcate, acest lucru duce la o limitare a diversității produselor cu care concurenții sunt obișnuiți.

Lichidele (apă, băutură izotonică, băuturi răcoritoare) vor fi oferite în flacoane individuale.

9. ZONA DE FINISH

Zona de finish se va părăsi cât mai repede, pentru a nu crea puncte de aglomerație.

10.ZONA DE RECOVERY

Intrarea susținătorilor în zona de recovery este interzisă! După alimentare/rehidratare va trebui să părăsiți zona de recovery, pentru a evita aglomerația.

11. PREMIERE

Clasamentul competiției se va actualiza permanent și va fi disponibil online (pe pagina web și pe pagina Facebook a evenimentului).

Festivitatea de premiere se desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță.

Premiile bănești vor fi transferate online, ulterior evenimentului.

Prezentul Regulament Covid-19 poate suferi modificări ulterioare, în funcție de situația epidemiologică și în funcție de legislația în vigoare în momentul evenimentului. Toate modificările ulterioare vor fi comunicate competitorilor în timp util.