Skip to content

Individual – Olympic Distance

Distanța cursei inot: 1500 m
Ciclism: 40,8 km
Alergare: 11,5 km
Data competiției: 8 iunie 2024
Locul startului: Canalul Crișul Repede de la Barajul Fughiu
Ora startului: 14:00 
Timp limită: 5 ore

Fiecare participant beneficiază de:

 • Pachet de start: tricou technic oficial personalizat, număr de concurs, chip electronic pentru înregistrarea timpului, cască de înot personalizată, suplimente energizante.
 • Acces la punctele de revitalizare: apă plată , băutură izotonică, cola, gheață, fructe proaspete și batoane
 • Asistenţă medicală constând în ambulanţe dotate special, însoţite de personal medical specializat, amplasate pe punctele cheie ale traseelor celor 3 etape.
 • Ladă și saci de depozitare (pentru zonele de tranzit și transportul echipamentelor)
 • Medalie de finisher

Condiții de participare:

 • Vârsta minimă 18 ani
 • Plata taxei de înregistrare
 • Legitimație de sportiv valabilă, emisă de FRTRI / sau o altă federație recunoscută de ITU* (doar pentru probele individuale)
  FRTRI emite legitimatie anuala si legitimatie pe 1 zi.
  https://triatlonromania.ro/
 • *Adeverință medicală (pentru obținerea licenței anuale)
 • Carte de identitate / pașaport
 • Declarația pe propria răspundere semnată

Modificarea sau anularea înregistrării

MODIFICAREA ÎNREGISTRĂRII: În cazul în care un concurent dorește să-și modifice înregistrarea (datele personale sau proba de concurs), o poate face doar în scris, printr-un mail trimis la adresa: marketing@xmanromania.ro

ANULAREA ÎNREGISTRĂRII: În cazul în care un concurent se retrage din concurs, taxa de înregistrare NU poate fi returnată. Este posibilă însă transcrierea înregistrării pentru o altă persoană pe aceeași probă!

Concurenții pot cere modificarea sau anularea (transcrierea înregistrării) în scris până la data de 19.05.2024! Dupa această dată nu se mai acceptă modificări în lista de start!

FORȚĂ MAJORĂ: Dacă competiția se anulează din motiv de forță majoră, organizatorii vor oferi competitorilor înregistrați 2 opțiuni:

1. Returnarea parțială a taxei de înregistrare

2. Participarea la competiție la o nouă dată

Modalitate de plată:

PLATĂ ONLINE CU CARD BANCAR in funcție de *perioada de înregistrare:

*Taxele de înregistrare se schimbă în sistem de trepte, în funcție de data plății.

Plata online se poate face doar prin webshopul nostru! Pe pagina de înregistrare categoria selectată se va pune în coșul de cumpărături. Se va completa formularul de înregistrare aferent coșului de cumpărături și se va da click pe „Plătesc”. De aici, sistemul vă va direcționa către pagina securizată de plată a platformei EuPlătesc, unde va trebui să dați datele cardului bancar necesare plății. Despre plata efectuată cu succes veți primi un email de confirmare de la EuPlătesc.

ATENȚIE: Înregistrarea se validează doar după efectuarea plății taxei de înregistrare! În cazul plății nefinalizate, datele Dvs. de înregistrare vor fi șterse!